.

.

New
2017 FCFB ste vi put ugljen matičnih brdski bicikl matičnih ugljen zavrnuti izdvojeno je 31,8 mm viljušku 28.6 mm 80/90/100/110/120/130mm gray iver

2017 FCFB ste vi put ugljen matičnih brdski bicikl matičnih ugljen zavrnuti izdvojeno je 31,8 mm viljušku 28.6 mm 80/90/100/110/120/130mm

KM 29.00
KM 40.20

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

8mm 4-Bolt Maska Steerer Promjeru : 1-1/8" (Φ28. Karbonskih vlakana je korišćena u zgradi mostovi i tuneli i druge strukturalne vrste, strukturalne oblik pojačanje popraviti i seizmičke pojačanje i čvor struktura pojačanje. To ne samo da je u koliko je urođena nekretnine ugljen materijala, ali također i mekoću tekstila vlakana može biti obrađena, je nova generacija se pojacavaju, vlakna. U poređenju sa titanijum, čelika, aluminijuma i druge metal materijala, karbonskih vlakana u fizicke osobine se velika napetost, visoko modulus, nisko gustina, linearno proširenje koeficijenta i druge karakteristike, mogu nazvati kralj nove materijale. O upotrebi Poslije kupovine proizvoda zbog nepropisno instalaciju ili neodoljiv prirodni. Karbonskih vlakana platna, također poznat i kao karbonskih vlakana platna, karbonskih vlakana platna, ugljen platna, karbonskih vlakana tkanine, karbonskih vlakana pojas, karbonskih vlakana stanja (prepreg tkanine).
Roba Predanost FCFB FW radnja je jedini potpuno Alibaba broda trgovinu, svečano obećavam, Sve proizvoda je autentičan, u radnju da kupiš roba pod uslovom nakon prodaje službe.111 mm (200 g) i 0. U karbonskih vlakana je jače od oko 2 7 Prosjek ocjena i tensile modulus od 200 do 700 Prosjek ocjena. Težine je najlakši 1 K ugljen platna, karbonskih vlakana okvir bicikl, tronožac osnovne koristiti 3 K ugljen platna. Termalni provodljivosti se smanjuje sa povećanjem temperatura i je negativan (0. Karbonskih vlakana je jedan od glavnih korisnika karbonskih vlakana na terenu sporta i slobodno, kao što je golf klubova, pecanje, teniski reket badminton rekete, bicikle, ski poljaci, snowboards, surfing mreza i jedrenje trup. distribucija karbonskih vlakana pribor, zavrnuti, mjesto cijev, pocetak, pun opseg sedla, cijena je razumna.
Dongguan Grad Zvijezda Yao Bicikl Bicikl Co.
Dongguan Grad Zvijezda Yao Bicikl Co. Specifične otpor od karbonskih vlakana zavisi od vrste vlakna, i na 25 CENTI, visoki modulus je 775, i na visokom snagu karbonskih vlakana je 1500 po cm. Gustoća oko 1,5 da 2. Proizvodnju karbonskih vlakana pecanje širom svijeta je oko 20 miliona godišnje. Specifične vrućine kapaciteta karbonskih vlakana je generalno 7. Procjenjuje se da u proizvodnju palicom svake godine, 34 milijuna. distribucija bicikl karbonskih vlakana pribor, zavrnuti, mjesto cijev, matičnih, sedlo-prodaje potrošač tržište, potrošači uživaj u višu status, kompanija uspostavljene sa broj trgovci i agenti dugoročnu i stabilne odnose saradnje. Napravljen je od blesava grafitni microcrystal i druge organske vlakna duž aksalnom pravcu vlakna hrpu, u carbonation i graphitization od microcrystalline grafitni materijal. Zajedno sa svojim svetlost težinu, njegova težina je čak i lakši od aluminija, manje od 1/4 od čelika, željezo je 20 puta jači od snage. snaga, ponovo zasluge, nastavi ugovor, da se osigura kvalitet proizvoda, razne operativni karakteristike i princip mali profit, osvojiti povjerenje od naših mušterija.90) paralelno sa vlakna smjeru i pozitivna (32 do 22) normalno da vlakna pravcu.6mm) Matičnih Dužina : 80mm/90mm/100mm/110/120/130mm težinu : 120g (6°/90mm) uobičajena boja je matt ,ako ti treba sjajni ,moraš ostaviti poruku na red Karbonskih vlakana (OD) je novu vrstu vlakna materijal sa visokom snagu i visoko modulus vlakna sa ugljen sadržaja iznad 95%.ugljen matičnih Materijal : Karbonskih vlakana Bar Stezaljku Promjeru : Φ31. 1 K karbonskih vlakana cevi kao rezultat razredu od ugljen žicu, smole sastav, gustina ugljen platna, kalup pritisak i temperatura procesa su veoma strogi, 1 K ugljen tkanine cijena je 3 K ugljen tkanine 3 puta. Karbonskih vlakana tkanine je jednosmerna karbonskih vlakana proizvoda, obično 12 K karbonskih vlakana silk pletenje. Karbonskih vlakana termalni proširenje koeficijenta i druge vlakna, ima karakteristike anisotropy. Dva thicknesses su dostupni : 0. Karbonskih vlakana je ugljen materijal sa jakim jače i vlakna mekoću i machinability.
Dongguan Grad Zvijezda Yao Bicikl Bicikl Co. Karbonskih vlakana "van mekan iznutra samo", kvalitet od aluminija svjetlo, ali snaga je veći od željeza i čelik, i ima koroziju-otporna, visoko modulus karakteristike vojske i civilne aspekte nacionalnu odbranu su važne materijala. Karbonskih vlakana se također koristi u brodu, veslaju i druge marinac sport. 40% svetskih karbonskih vlakana šipke su napravljeni od karbonskih vlakana. Karbonskih vlakana koristi u dnevnik potrepštine, kao što je zvuk, Yuba, oružje i druge kućanskih aparata i mobilnih telefona, laptopa i druge elektronske proizvoda također mogu vidjeti karbonskih vlakana figuru. Generalno nakon visoka temperatura graphitization od 3000 ℃, gustina do 2. Drugi sport prijave uključuju hokej štapove i ski poljaci.0 grama po kubnom centimetar, što osim originalne žicu strukturi, uglavnom određuje carbonization temperaturu. Ovo rezultate u najviše specifične snagu i specifičnih modulus od karbonskih vlakana u visokim performansama vlakna. Tržištu kapaciteta reket okvir je o 6 milijuna dolara godišnje. [11] Tri važno prijave u sportu su palicom i reket slike.

Glavna svojstva

Viljušku Stezaljku Promjeru:
25.4 mm
Zavrnuti Stezaljku Promjeru:
Za 25,1 - mm je glasalo 26,5
Visinu:
56 - 65mm
:
Karbonskih Vlakana
:
FCFB
Novo

Izbor kupca