.

.

New
20pcs veliki blok 100mm*10mm*3mm vuče sila 5.5 KG jaka neodymium ndfeb trajno magneti

20pcs veliki blok 100mm*10mm*3mm vuče sila 5.5 KG jaka neodymium ndfeb trajno magneti

KM 65.25

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi


Velicina : dužina 100mm, širina 10mm,debljine 3mm.
radi temperatura : ispod 80 stepeni.
Čaura : Ni-Pi-Ni.
Magnetne smeru : Kroz debljine.
Vertikalnim izvuci snagu : 5.5 KG.( ( magneta mogu samo privući proizvodi od željeza, kobalt, novčić. Čistoća i debljine , i veličine kontakt površinu odlučiti moć od magneta. Slabije, deblje i veće metal proizvod je, jace je magnet ce pokazati.)
Uglavnom za industriju koristiti ili sve vrste kreativni koristiti.
mnogo inc lude : 20 PCS× magnet 100*10*3 mm .
Detaljnije slike u odnosu na Kineski novčić Jedan Yuan :
Kada rukovanje neodymium magnet, više treba biti oprezan :
NEODYMIUM MAGNETI BI SE TREBALI BITI DRŽATI DALJE OD DJECE. NE POJEDEŠ ILI UDAHNITE MAGNETI. UNOŠENJA ILI UDISANJE OD MAGNETA MOŽE REZULTIRATI POVREDE, ILI SMRT. RIJETKO-ZEMLJI MAGNETI NISU IGRAČKE. OSIGURAJTE MAGNETI KADA BEZ NADZORA. Deca ne bi trebalo biti dopušteno da sredim ili igrati sa retkim-zemlji magneti. Dece i odraslih ne bi trebalo da proguta magneti ili mjesto magneti na bilo tijelo otvor tako uhu, u nosu i ustima. Ako magneta progutao ili aspirated da pluća, hitnu medicinsku pažnju je potrebno.
NEODYMIUM MAGNETA krhka i ne može slomiti lako. Ovi magneti će postati demagnetizirana je kada je izložen visoku temperaturu. Ovi magneti su moćna i mogu ubrzati u srednje brzine jedno prema drugome i prema obojenih materijal. Kad ovi magneti zajedno brzo, mogu uništiti i slomit šalje čestice imaju brzinu. Ovi magneti takođe mogu da ustinem snažno ako dozvoljeno da se zajedno protiv kožu. Ti uvijek treba nositi rukavice i oko zaštitu kad rukovanje velikog magneta. Veoma veliki magnet može predstavljati razornu hazarda i ne bi trebala biti sređeno.
Izvuci snagu opisi na ovom mjestu su procjena na osnovu idealnim okolnostima i ne bi se trebale koristiti u prijavu dizajn. Varijacije na sadržaj željeza, debljine, temperatura i površinu završiti i stanje će se sve smanjiti ove gledanost. Magneti bi se trebali nikad se koristi da podigne objekata iznad ljudi.
NEODYMIUM MAGNETI imati jake magnetno polje to može oštetiti elektronske opreme i magnetnim za pohranu podataka medija. Trebalo bi da držiš ove magneti dalje od elektronske opreme, kompjuter diskove, kreditne kartice, video trake, i drugo magnetski medij.
Mi smo profesionalni magnetno materijal proizvođač i dobavljač u kini. Držimo više od milion komada magnete u različite veličine u zalihama. Većina naređenja može biti sređeno za 72 sata.
Izmjene je prihvatljiv. Možemo prilagoditi raznim oblicima prema specifične crteži. U MOQ za obične je 100 PC. Za bilo kakvu informaciju, molim vas, kontaktirajte nas bilo kada.Ćemo odgovor što je PRIJE moguće. Neke oblike smo se prilagoditi su navedene u belows,

Glavna svojstva

Prijavu:
Industrijske Magnet
Složeni:
NdFeB Magnet
Formi:
blok
:
Mogu se pretvarati
:
Trajno
Novo

Izbor kupca